Vjerujemo da sebi postavljate pitanje koji je benefit angažovanja agencije, kada mnogo toga možete samostalno da uradite i da se raspitate. Iako je, bar sada, u doba modernizacije, olakšano doći do informacija, ipak postoje mnoge prednosti koje dobijate kada angažujete agenciju za nekretnine, kao što su iskustvo i znanje agenata za nekretnine, ušteda vremena, poznavanje realnog stanja tržišta, već odabrana ponuda onoga što tražite, provjera nekretnine od strane stručnjaka i mnoge druge.

Potrebno je da nas kontaktirate, nakon čega će vas naši agenti uputiti i voditi kroz cijeli proces, počevši od dogovora oko obilaska nekretnine, fotografisanja, zaključivanja ugovora o posredovanju, pa sve do finalne realizacije posla.

Agencija ima formiran portfolijo kada je riječ o opštinama u kojima posreduje pri prodaji I zakupu nepokretnosti. Nekretnine koje se ne nalaze u tim gradovima, ne mogu biti dio ponude.  Agencija ne posreduje pri prodaji nepokretnosti kod kojih postoje nepravilnosti u vidu ne posjedovanja građevinske dozvole, za objekte koji nisu legalizovani, upisani, čija realizacija nije moguća zbog dokumentacije koja nije uredna…

Ukoliko ugovor o posredovanju koji ste potpisali sa drugom agencijom nije ekskluzivan, za vrijeme njegovog trajanja nekretninu možete oglasiti i kod drugih agencija. Jedini uslov koji postoji jeste da istu nekretninu ne možete oglasiti po cijeni koja je niža ili viša od cijene koju ste oglasili kod druge agencije.

Prije nego što odlučite da oglašavate vašu nekretninu morate biti sigurni u svoju odluku, iz razloga poštovanja našeg vremena, odnosno resursa koji su potrebni da bi naš tim izašao na teren i napravio prezentaciju. Ako se desi da ipak odustanete od prodaje/izdavanja, kontaktirajte nas na vrijeme i mi ćemo nekretninu ukloniti iz naše ponude. Ukoliko tu odluku donesete nakon što naš klijent donese odluku o kupovini ili zakupu, u obavezi ste da platite agencijsku uslugu.

Pri posredovanju agencija pruža sledeće usluge: usluge fotografisanja, usluge promovisanja kao I marketing usluge, usluga provjere vlasništva, usluge provjere urbanističkih parametara u planskim dokumentima, konsalting usluge.

Za detaljnije informacije kao i dodatne usluge pogledajte naš cjenovnik.

Detaljnije informacije kao I dodatne usluge možete pronaći na našem cjenovniku.

Ne. Agencija ne može biti odgovorna za klijenta I njegovo postovanje Ugovora o zakupu, niti Vas u slučaju štete može zaštititi, ili odgovarati za načinjenu štetu. Agencija je tu da vam u skladu sa dogovorom ugovornih strana obezbijedi ugovor o zakupu u kojem su regulisana medjusobna prava i obaveze. Kršenje bilo koje odredbe ugovora osnov je ugovorne odgovornosti za štetu.
Ukoliko ne možete sa zakupodavcem/zakupcem sporazumno da riješite nesuglasice, moraćete zaštitu svojih prava da potražite pred sudom. Takodje, institut depozita je jedna vrsta zastite a o cemu vise možete procitati u nasem dijelu FAQ -  osnovni pojmovi.

Proviziju prilikom prometa nepokretnosti plaća prodavac/zakupodavac u skladu sa obavezama definisanim u ugovoru o posredovanju u prometu nepokretnosti.

Naši agenti vam uvijek mogu dati realnu procjenu, na bazi dugogodišnjeg iskustva, ali krajnju cijenu formira vlasnik nekretnine.

Vašu nekretninu ćemo oglašavati sve dok ne realizujemo prodaju/izdavanje. Mi, kao vaši  partneri u ovom poslu radimo na tome da nekretninu uspješno prodamo/izdamo. Zato je važno da u saradnji sa vama imamo profesionalan odnos i da budete otvoreni za sugestije u vezi sa cijenom, kako ona ne bi mnogo odstupala od tržišne, kao i da budete dostupni za pregovore. Ukoliko sami, ili sa drugom partnerskom agencijom realizujete prodaju/izdavanje potrebno je da nam javite u što kraćem roku, kako u našem portfoliu ne bi bile nekretnine koje nisu aktivne.